Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки, свързани с АР 164

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мани, хулигани
    Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
    Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
    Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
    Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

• Чак пък
      164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

• извиняям са дето прекъсвам дискусията за мадамата, ма да не отварям нова тема, да питам каде да търся проблема за дето не ми светят копчетата на климатроника, щото като не ми светят те не ми светят преден и заден габарит и крушките за задната и копчетата за халогените не бачкат, като светне тои което става на 2 месеца 1 път , светват нормално за 1-2 часа и после пак спират, на кво може да се дълби това, щото ми писна да им обяснявам на куките що не ми свети габарита, и се се разминавам на косъм от спиране от движение на колата, даите съвет каде да търся !

Comment

• Най-вероятно е реле.В бушонното табло се намира.Размени му местото с това за задните светлини за мъгла и пробвай.
          Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
          Opel Astra J
          ex:
          Alfa Romeo 164 2.5TD
          Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
          Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Искам да питам има ли тука някой със сребърна Суперка с пловдивски номер 7028?

Comment

• Точно вчера стана дума, че май от Пловдив никой не пише тук...
              Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
              Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
                Точно вчера стана дума, че май от Пловдив никой не пише тук...
                Абе гледам неска из Пловдив бая Кораби има,ама що не пишат нз,срещнах 3-4 Кораба...

Comment

• Е а де. Вчера на срещата стана дума за това. Всички сме виждали там много такива, пък нито един във форума няма... Странна работа.
                  Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• е как да разбера кое за кво е, на външен вид ми изглеждат здрави, достраша ме да ги менгкам да не изгори нещо друго, иначе всички бушони са здрави !
                    Attached Files

Comment

• А 'паркинг' светлините работят ли ти?
                      Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• не

Comment

• Да не е релето за габаритите? Едното от двете големи на снимката. Другото е за мигачите.
                          Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• ами не знам човек, тва ми е странното че като ми светнат копчетата на климатроника имам всички светлини, сега даже и на номера нямам светлини, как да го напраа да светнат теа копчета, може ли да е от тея релета ?

Comment

• Може да е от него. Всички габарити, таблото и всички копчета вътре са през него. На мен ми гаснеха така габаритите по желание. Но и таблото ми гаснеше. Пробвай го почукни леко да видиш дали ще оживее.
                              Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• кое, това наи голямото бялото ?

Comment

Working...
                                X